drone_slider_test

Drónozás és videó

Kérj Ajánlatot!

Kérjük, írd körbe az üzenet mezőben mire lenne szükséged. Mire gondolunk itt? Milyen típusú weboldalt szeretnél, hány aloldallal rendelkezne, nyomdai anyag tekintetében írd le a méreteket a színösszetételt és a mennyiségeket.

Természetesen az ajánlatkérés a tájékozódást szolgálja, kollégánk meg fog keresni, ha valami nem egyértelmű.


Bővebben

DRÓNVIDEÓ ÉS DRÓNFOTÓ

2002-ben indítottuk el professzionális drónos szolgáltatásunkat, melynek keretében teljesen legális, keretek között profi csapattal tudunk mind a magánszektor mind pedig az üzleti-ipari szektor számára széles körű szolgáltatásokat nyújtani. Szolgáltatási portfóliónkban szerepel fotózás és videózás egyaránt. Legyen szó ingatlanod ékkapotának felméréséről, egy számodra fontos esemény megörökítéséről, vagy cégek esetében marketing és ipari célú felvételek készítéséről, mi a hét minden napján rendelkezésre állunk.

Mit kínálunk?

  • ingatlan felmérése bemutatása
  • marketing jellegű videók, vágóanyagok készítése
  • komplex marketing és egyéb célt szolgáló kisfilmek elkészítése
  • esküvői anyagok készítése
  • mezőgazdasági területek felmérése (káresemények, belvíz stb.)
  • tetőszerkezet felmérés

.

Mint említettük drónos szolgáltatásainkat a mindenkori törvények és vonatkozó szabályok betartásával nyújtjuk. Vállaljuk az engedélyek beszerzését, az érintet terület biztosítását a biztonsági követelmények maximális teljesítése mellett.

További videókért kattints a képre és nézd meg a csatornánkat!

VIDEÓZÁS

Drónozás mellett a hagyományos videózás területén is nyújtunk szolgáltatásokat, egészen nyersanyag készítésétől a komplex vágott teljes értékű marketing és reklámvideók elkészítéséig. Természetesen a hagyományos és a drónos felvételek kombinációját is ideértjük.

Mit kínálunk?

  • termékbemutató videók készítése
  • esküvői videóózás és fotózás drónozással egybekötve
  • kisebb léptékű rendezvények megörökítése


FOTÓZÁS

Csapatunkat két fotós kolléga is erősíti, így széles körben nyújtunk fotós szolgáltatásokat is. Ide értendő a termékfotózás, esküvői fotózás a videós szolgáltatásokkal kiegészítve, de fordulj bátrean hozzánk, ha csak egy egyéni portfólióra lenne szükséged.

EGYéb szolgáltatások

webfejlesztes2
Webfejlesztés
grafika2
Grafikai tervezés
dekor2
Dekoráció
nyomtatas2
Nyomtatás
informatika2
Informatika
drone2
Drónozás és videó
Coordinates of this location not found