Beautiful many leather shoes for men on wooden background - Vintage light Filter processing

Kérj Ajánlatot!

Kérjük, írd körbe az üzenet mezőben mire lenne szükséged. Mire gondolunk itt? Milyen típusú weboldalt szeretnél, hány aloldallal rendelkezne, nyomdai anyag tekintetében írd le a méreteket a színösszetételt és a mennyiségeket.

Természetesen az ajánlatkérés a tájékozódást szolgálja, kollégánk meg fog keresni, ha valami nem egyértelmű.


Rólunk

MOTTÓNK: CSAPATBAN DOLGOZNI ÉS EGYÉNILEG IS FEJLŐDNI

Összeszokott csaptunk, hol kisebb, hol nagyobb létszámban de már 2012 óta dolgozik együtt. Tevékenységünket még a Basamalom utcai első irodánkban kezdtük, Kontroll Stúdió Kft. néven, ám az eltelt csaknem egy évtized és az ügyfélkör bővülésre sok tekintetben változásokat hozott a működésünkben.

Tevékenységünk kezdetben az alapvetően webfejlesztésre és az ehhez szükséges grafikai tervezésre korlátozódott, ám az ügyfélkör bővülése hozta magával azt az igényt is, hogy egyre szélesebb körben tudjuk kiszolgálni a partnereinket. Így tehát belekóstoltunk a kiadványok, nyomdai anyagok tervezésébe is, sok-sok tanulást megkövetelve magunktól. Többen csapatunkból a saját tevékenységek mellett nyomdai és tervező cégeknél edződtek főállásban és szívták magukba a tudást, amit végül saját hasznunkra is tudtunk fordítani.

2018-ban kezdődött új fejezet az életünkben, hiszen ekkorra már kiterjedt ügyfélkörrel rendelkeztünk, és munkák tekintetében is egyre nagyobb volument tudtunk vállalni. Dekorációval és dekoráció tervezésével, gyártásával már 2018 előtt is foglalkoztunk, ám ekkor nyertük el a Pécsi Népmesepont megvalósítására kiírt beszerzést, melynek eredményeképpen a pécsi Szivárvány Gyermekházban egy jelentős méretű teljesen felújításra szoruló helységben kellett egy magyar népmesékhez kapcsolódó, sok korosztályos oktatási és szórakoztató platformot kialakítanunk.

A projekt méretét jelzi, hogy a körülbelül 60 négyzetméteres területet teljes mértékben díszlettel kellett beépíteni, amit mi egy sötétben foszforeszkáló erdei tisztásként álmodtunk meg rejtett világítással, multimédiás felszereltséggel, érintőképernyős alkalmazást is futtató oktatói pontokkal. Természetesen a projekthez tartozó teljes arculatot, a webes és offline alkalmazásokat is csapatunk alkotta meg. A Pécsi Népmesepont 5 teljes évig működött és okozott örömet gyermekcsoportoknak Baranya minden szegletéből.

2021-ben úgy döntöttünk, hogy bővítjük szolgáltatási portfóliónkat és ekkor vágtunk bele a videózásba fotózásba és a drónozásba. Ugyanebben az évben fogalmazódott meg bennünk, hogy immáron egy Pécsen belül jobban megközelíthető, ügyféligényeket jobban kiszolgáló irodára lenne szükségünk. Álmunk 2023 nyarán kezdhetett megvalósulni, amikor 2023 nyarán el tudtuk kezdeni új irodánk kialakítását immáron saját tulajdonú ingatlanban Pécsett az édesanyák útja 7. szám alatt.

Ugyanekkor bővítettük tevékenységünket gyorsnyomdai szolgáltatással is „Printingit.hu” márkanév alatt, melynek alapvető célja a helyi közösség és a diákok kiszolgálása online megrendelés és kiszállítás útján.

Középtávon mind csapatunkat mind gyártási kapacitásunkat bővíteni tervezzük, így arra hívunk kedves már meglévő és leendő megrendelőnk, keress minket bátran. 🙂