Programmer in headphones checking his code on computer screen

Webfejlesztés

Kérj Ajánlatot!

Kérjük, írd körbe az üzenet mezőben mire lenne szükséged. Mire gondolunk itt? Milyen típusú weboldalt szeretnél, hány aloldallal rendelkezne, nyomdai anyag tekintetében írd le a méreteket a színösszetételt és a mennyiségeket.

Természetesen az ajánlatkérés a tájékozódást szolgálja, kollégánk meg fog keresni, ha valami nem egyértelmű.


Bővebben

VELÜNK LEHET BESZÉLNI

Magánszemélyként vagy egy cég képviselőjeként biztosan belefutottál már abba, hogy az informatikussal, programozóval netán a grafikussal nehezen tudsz kommunikálni. Ha van elképzelésed felvázolod, de végül nem azt kapod, amit szeretnél és megpróbálnak rád tukmálni egy trendinek ható arculatot, vagy egy fejlesztői szempontból egyszerűbb megoldást. Végül valami teljesen más lesz a megálmodott weboldaladból.

NÁLUNK EZ NEM ÍGY MŰKÖDIK

Számunkra a legfontosabb a személyes kontaktus és szeretjük, ha sokszor személyesen is részt veszel a projektben, hiszen így tudjuk megalkotni azt a végeredményt, ami neked megrendelőnek is megfelelő. A tervezés folyamán mindig több lehetőséget kínálunk attól függően, hogy mennyire határozottak az elképzeléseid.

NEM KELL ELŐRE FIZETNI

Soha nem kérünk előre pénzt az ügyfeleinktől. A projekteket megvalósulási szakaszokra bontjuk és a szerződéses feltételeknek megfelelően mindig akkor fizetsz, amikor egy szakasszal elkészültünk.

BEFEJEZZÜK A MUNKÁKAT

Nem hagyunk magadra a projekt közepén, nem engedjük el a kezedet, nem kapsz kézhez fékész munkát. Baráti légkört biztosítunk a munka folyamán, mindig fordulhatsz hozzánk, és garantáljuk, hogy nem maradsz magadra félkész weboldaladdal.

HATÁRIDŐRE DOLGOZUNK

Tartjuk a szerződésben meghatározott szakaszok határidejét, cserébe tőled is azt várjuk, hogy aktívan kommunikálj velünk, hiszen ha ez az összhang nincs meg fejlesztő és megrendelő között, abból csak kalamajka keletkezik

 

EGYéb szolgáltatások

webfejlesztes2
Webfejlesztés
grafika2
Grafikai tervezés
dekor2
Dekoráció
nyomtatas2
Nyomtatás
informatika2
Informatika
drone2
Drónozás és videó
Coordinates of this location not found