18726

Nyomtatás

Kérj Ajánlatot!

Kérjük, írd körbe az üzenet mezőben mire lenne szükséged. Mire gondolunk itt? Milyen típusú weboldalt szeretnél, hány aloldallal rendelkezne, nyomdai anyag tekintetében írd le a méreteket a színösszetételt és a mennyiségeket.

Természetesen az ajánlatkérés a tájékozódást szolgálja, kollégánk meg fog keresni, ha valami nem egyértelmű.


Bővebben

NYOMTASS VELÜNK ÉS „SZOLGÁLD KI MAGAD”

Nyomdai szolgáltatásainkat két részre bontottuk. Egyrészt igénybe vehetsz gyorsnyomdai szolgáltatásokat (tényleg gyors :)) házhozszállítással, másrészt nagy formátumú nyomtatást is vállalunk, mind általunk tervezett, mind pedig általad beküldött anyagok tekintetében.

PRINTINGIT.HU, A TÉNYLEG GYORS NYOMDA

Gyorsnyomdai szolgáltatásunkat elérheted személyesen de akár online is rendelhetsz részletes termékszerkesztőnkben, ahol egyből az árakkal is tisztában leszel és bankkártyával fizethetsz. Megrendelésedet, ha még az adott munkanapon délig leadod akkor akár ugyanazon a napon házhoz szállítjuk neked Pécs közigazgatási területén belül.

NAGYFORMÁTUMÚ ÉS EGYÉB NYOMTATÁS

Partnereinkkel vállaljuk nagyformátumú nyomtatások kivitelezését, legyen szó molinóról, ponyváról, mash hálóról, vagy Uv-nyomtatatt és kasírozott táblákról, matricákról/vinylekről. Fontos hogy ebben a kategóriában a gyártási idő hosszabb, több munkanapot is igénybe vesz.

 

 

Ha nem vagy tisztában a gyártandó anyag nyomdai előkészítési folyamataival, paramétereivel, keress bennünket bátran de a vonatkozó grafikai szerkesztében, előkészítésben is a segítségedre leszünk. Amennyiben a nyomdára szánt anyagot szerkesztenünk kell, némi plusz díjazást fel kel számolnunk.

EGYéb szolgáltatások

webfejlesztes2
Webfejlesztés
grafika2
Grafikai tervezés
dekor2
Dekoráció
nyomtatas2
Nyomtatás
informatika2
Informatika
drone2
Drónozás és videó
Coordinates of this location not found